Wie is de Mol RENAISSANCE

Tien kandidaten, van wie één Mol. Zaterdag startte het Renaissance-jubilieumseizoen van ‘Wie is de Mol?’. Journalist en Molloot Ivo van Woerden (40) praat je iedere week bij.

Aflevering 1: IK VIND PATRICK EXTREEM VERDACHT

Wat moeten ze bij de Italiaanse VVV een gat in de lucht hebben gesprongen toen ze zich realiseerden dat er een vrij populair Nederlands programma in Toscane was opgenomen nog voordat de pandemie de wereld had veranderd. Ja, ik moet hier toch even het C-woord noemen, want ik merkte aan mezelf dat ik anders naar deze serie Wie is de Mol? keek dan de editie die in maart was afgelopen, waarvan de finale nog op de valreep zonder publiek werd uitgezonden omdat de Corona maatregelen toen net werden ingesteld.

Lees hier het hele artikel op Linda.nl

Aflevering 2: DOE MIJ OOK VIER OGEN

Wat heerlijk dat de kandidaten van Wie is de Mol? al gelijk in de tweede afdeling konden gaan lasergamen dat het een lieve lust was. En dan ‘Lust’ met de hoofdletter ‘L’ want de Koningin van de Etherdiscipline deelde hier heel duidelijk de lakens uit. Ellie gaf de groep een cursus ‘Politieacademie for dummies’ zodat ze na het verplicht tijgeren en schieten direct aan de slag zouden kunnen gaan bij de regiopolitie Amsterdam. Zo kwamen er tips voorbij om vooral kort en bondig te zijn, maar ook helder en duidelijk. Gouden tips die überhaupt bij alle kijkers van Wie is de Mol? de rest van hun leven van pas zullen komen. Als ik morgen naar de bakker ga, zal ik ze ook eens toe gaan passen: ‘Krentenbollen. Tien. Betalen.’ Dat zal me een hoop onduidelijkheid gaan schelen. Dank je, Ellie!

Lees hier het hele artikel op Linda.nl